به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'لطف الله فروزنده' روز یكشنبه در آیین گشایش نخستین دوره مدیریت بیمارستانی،افزود: بینش، دانش و مهارت سه ركن اصلی مدیریت است .
وی اضافه كرد: حداقل 60 هزار مدیر در سطوح مختلف در بخش سلامت فعالیت دارند كه حتما باید با مباحث مدیریتی آشنا شوند.
وی با بیان اینكه 75 درصد از بودجه دولت در بخش سلامت صرف می شود، افزود: در بخش های مختلف به بهره وری بیش از امكانات جدید نیاز داریم و امكانات كشور نیازمند یك مدیریت صحیح است.
فروزنده ادامه داد: هر تخصصی در هر زمینه ای نیازمند مدیریت است و برای رفع مشكل نیازهای نامحدود با امكانات محدود باید به مساله مدیریت بیش از پیش پرداخته شود.
وی اضافه كرد: بخش عمده بودجه كشور بودجه جاری است و بودجه بخش های توسعه ای كم است بر این اساس با مدیریت هزینه ها زمینه برای استفاده از بودجه های سرمایه ای و توسعه ای بیشتر می شود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور گفت: كشور در زمینه بهداشت دارای مدل خاصی است كه این مدل باید مستند سازی و به دنیا ارایه شود.
فروزنده در بخش دیگری از سخنانش افزود: به رغم تحریم های سخت، گسترش طرح های عمرانی در كشور خوب بوده است.
وی در ادامه با بیان اینكه رشته مدیریت بیمارستانی باید به اتاق فكر بخش سلامت تبدیل شود، افزود: حداقل خدمات سلامت را به اقصی نقاط كشور برده ایم اما علاوه بر كمیت باید به كیفیت نیز بیندیشیم.
فروزنده با اشاره به معضل رفتاری در برخی از بخش های دولتی بویژه در بیمارستان ها، گفت: هر چه آگاهی مردم بیشتر شود، توقعات، منطقی تر خواهد شد.
فروزنده در ادامه گفت: یكپارچه كردن مدیریت سلامت امروز یك بحث جدی است كه با استفاده از ظرفیت های قانونی باید حل شود.
به گفته وی، هم اكنون كمبود نیروی انسانی در كشور وجود ندارد بلكه با پدیده كم انگیزه بودن رو به رو هستیم.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور همچنین گفت: در مدل تغییر رشته مدیریت با نگاه بومی حتما باید ارزش های اسلامی و نیازهای بومی كشور مد نظر قرار گیرد.
اجتمام**9185**9105*